skywalkerlogo

skywalkerlogo

Το skywalker.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού απο το 1999 και μέχρι σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης και μόχλευσης των αναγκών επιχειρήσεων και εργαζομένων. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Η φιλοσοφία του skywalker.gr, που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο των εταιριών στην αναζήτηση εργασίας, συνοψίζεται στα εξής: Προσωπική εξυπηρέτηση, προβολή των αγγελιών στα social media και με banner στο site, βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού λογαριασμού, φιλικότητα, άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς εργασίας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα.

Η εφημερίδα «Στέντορας», εξέλιξη της «Skywalker FreePress», κυκλοφορεί στα περίπτερα από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο. Ο «Στέντορας» έχει 64 σελίδες, κατανεμημένες ισόποσα σε αγγελίες με χιλιάδες θέσεις εργασία στον ιδιωτικό, στον δημόσιο και στον τρίτο τομέα και σε περιεχόμενο για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αντίληψη.

Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι ενεργές θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις.


sylogos neas smyrnhs jobday

Μια παρέα ανθρώπων με κοινά οράματα για το σήμερα και το αύριο της πόλης μας. Βρεθήκαμε όλοι σύμμαχοι στην ίδια προσπάθεια στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με την Παράταξη «Νέα Σμύρνη-Ποιότητα Ζωής». Μέσα από αυτήν, διαπιστώσαμε ότι μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το πώς θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής της Νέας Σμύρνης, για το πώς θα παρέμβουμε θετικά στην αισθητική, πολιτιστική, κοινωνική και αθλητική της αναβάθμιση.

Οι ιδέες μας, η ειλικρινής διάθεση, το επίπεδο του λόγου μας και το ήθος που επιδιώκουμε, χαρακτηρίζουν την καθημερινή μας παρουσία στην πόλη ως ενεργών πολιτών και στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε την προσπάθεια μας με την νέα συλλογικότητα που δημιουργούμε.

Η ομάδα μας έχει την φλόγα να αγωνιστεί για την πόλη μας, να διεκδικήσει αλλαγές, να πρωτοστατήσει σε παρεμβάσεις, να βρεθεί δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Αξιοποιώντας το βαρύ ιστορικό φορτίο που κουβαλάει αυτή η πόλη, με εξωστρέφεια προς το μέλλον, δημιουργώντας μια σύγχρονη και πρωτοποριακή κοινωνία που θα αποτελεί σημείο αναφοράς, όπως έκαναν κι οι πρόσφυγες-πρωτοπόροι όταν έφτασαν εδώ.

Ο σκοπός μας
Οι στοχευμένες παρεμβάσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους που ζουν στην Νέα Σμύρνη. Μερικές από τις προτεραιότητές μας είναι η κοινωνική και ιατρική υποστήριξη, πρωτοβουλίες σε θέματα πολιτισμού, εκπαίδευσης, αθλητικές δραστηριότητες, συμβουλές σε νομικά θέματα, αλλά και συνεργασίες με τους φορείς και τους θεσμούς της πόλης μας, για την προαγωγή θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Πάντοτε υπό το πρίσμα των κοινωνικών αναφορών που διαμόρφωσαν την κοινή μας συνείδηση και χαρακτηρίζουν τις προσπάθειές μας.

Σας θέλουμε όλους παρόντες!
Στηρίξτε τις προσπάθειές μας. Με την παρουσία σας. Με τη συνεισφορά σας. Με την καλή σας διάθεση. Την κατανόησή σας όταν χρειάζεται. Γνωρίστε μας.

Δώστε το «παρών» στις δράσεις μας. Κι αν η προσπάθειά μας σας αγγίξει, γίνετε μέλη μας.
Δεν περιμένουμε να έρθετε σε εμάς, θέλουμε να έρθουμε εμείς σ’εσάς! Στις γειτονιές τις πλατείες, τους χώρους άθλησης, τους δημόσιους χώρους… όπου υπάρχει ανάγκη και διάθεση.

 

#JobDays

#JobDays 2020
#JobDay Κερατσίνι - Δραπετσώνα
#JobDay Community Center Λαγκαδίκια
#JobDay Καβάλα
#JobDay HotelBrain
#JobDay ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
#JobDay Τουρισμού
#JobDay 45+
#JobDay Προσφύγων
#JobDay DEV
#JobDays 2019
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019 - Δεκέμβριος
#Jobday Γρεβενά
#JobDay ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
#JobDays OEE/TAK Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay Sindos Community Center
#JobDay 84η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Νεάπολη-Συκιές
#JobDay Καβάλα
#JobDay Κοζάνη
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019
#JobDay Δήμος Φυλής Breaking Stereotypes
#Jobday Θεσσαλονίκη
#Jobday Βόλος
#Jobday Τρίκαλα
#JobDay Καρδίτσα
#JobDay Πυλαία-Χορτιάτης
#JobDay Καλαμαριά
#JobDay Money Show (Θεσσαλονίκη)
#JobDay MEV
#JobDay Επίκεντρο ActionAid
#JobDay Club Εργασίας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
#JobDay HotelBrain
#JobDay Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
#JobDay 45+
#JobDay Τουρισμού
#JobDays 2018
#JobDay Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
#JobDay
#JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018
Thessaloniki #JobDay KEM Franchise 2018
#JobDay MEV Νοέμβριος
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday2018
#JobDay 83η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Κάριτας Ελλάς
#JobDay Σέρρες
#JobDay Ναύπλιο
#JobDay Ι.Ι.Ε.Κ. Διπλάρειος Σχολή
#JobDay MEV Μάιος
#JobDay Γρεβενά
#JobDay Παπάγου-Χολαργού 2018
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης 2018
#JobDay 45+
#JobDay HotelBrain
#JobDays KEM Franchise 2018
#JobDay Θέογνις@Μέγαρα
#JobDay MEV Φεβρουάριος
ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #Jobdays
#JobDays 2017
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday
#Jobday Καστοριά
#JobDay Thessaloniki Philoxenia
#Jobdays Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay MEV
#Jobday 82η Δ.Ε.Θ. - Akademia
#JobDay U Grow
#JobDay Social Media
#JobDay Βριλήσσια
#JobDay Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω
#JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά
#JobDay Hotel Tech
#JobDays KEM Franchise
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
#JobDays 2016
#JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia
#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Εγγραφή στο newsletter