careerInProgres

Αξιολόγηση του Βιογραφικού σας Σημειώματος από τους Career Management Experts της Career In Progress.

 


Πατσέλης Νίκος

patselisphotoO Νίκος Πατσέλης  γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο προέρχεται από τις Κοινωνικές Επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο , ενώ έλαβε μεταπτυχιακή εξειδίκευση  στις Οικονομικές και Περιφερειακές Επιστήμες με στόχευση στην ανάπτυξη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Ασχολείται ενεργά με την Επαγγελματική Συμβουλευτική από το 2006 σε διάφορους ιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από το 2012 είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Career In Progress και Επιστημονικός Υπεύθυνος μιας Ομάδας Συμβούλων. Η Career In Progress προσφέρει στην Ελλάδα εξειδικευμένο consulting  στους τομείς της Απασχόλησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και του ηγετικού του ρόλου στην Επιστημονική Ομάδα, έχει υποστηρίξει την προσπάθεια εκατοντάδων υποψηφίων εργαζομένων, εφήβων και φοιτητών, προκείμενου να χαράξουν την επαγγελματική τους πορεία.Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή ενασχόληση στην εκπαίδευση και τοποθέτηση αποφοίτων Θετικών Επιστημών σε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, έχει συμμετάσχει σε διάφορα Ευρωπαϊκά και Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης και Απασχόλησης για γενικές και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Τέλος, έχει παραστεί ως ομιλητής σε δεκάδες ημερίδες, συνέδρια και εργαστήρια, πάνελ Πανεπιστημίων, Επιστημονικών και Ιδιωτικών Φορέων, που αφορούν στην Αναζήτηση Εργασίας και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με σκοπό την κινητοποίηση των Υποψηφίων και την πληροφόρηση σχετικά με θέματα της σύγχρονης Αγοράς Εργασίας.


Γιαννακοπούλου Βάσια

giannakopoulouphotoΗ Βάσια Γιαννακοπούλου είναι η Lead Employability Trainer της Career In Progress, προσφέροντας στο χώρο του Learning & Development της Ελλάδας high-end στρατηγικές αποτελεσματικής επικοινωνίας στα πεδία της εκπαίδευσης, της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια έχει εισηγηθεί δεκάδες σεμινάρια και ηγηθεί εκπαιδεύσεων σε μη κερδοσκοπικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς για να βοηθήσει young professionals και executives να ανταποκριθούν στην πρόκληση της σημερινής αγοράς εργασίας μέσω του professional networking, της κατάκτησης career change και employability skills και των best practices για το βιογραφικό σημείωμα, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την συνέντευξη επιλογής και τα social media.

Η επαγγελματική της διαδρομή περιλαμβάνει μία δεκαετία απασχόλησης στην ιδιωτική εκπαίδευση λαμβάνοντας καθήκοντα που αφορούσαν στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, στην εταιρική επικοινωνία των εκπαιδευτικών οργανισμών, στη διαχείριση σχέσεων με πελάτες και στη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο προέρχεται από σπουδές στο Business Administration με ειδίκευση στο Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ είναι Certified Master NLP Practitioner από το NLP University της Santa Cruz, California.

Αυτή τη στιγμή λαμβάνει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Adult Training & Education (Μ.Ed.) αξιοποιώντας την εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης & της απασχόλησης καθώς και τις αρχές και τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, για να επικοινωνήσει στο L&D community της Ελλάδας την αξία του Edutainment.

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday

#JobDays

#JobDays 2020
#JobDay Τουρισμού
#JobDayDev
#JobDays 2019
#JobDay Νεάπολη-Συκιές
#JobDay Καβάλα
#JobDay Κοζάνη
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019
#JobDay Δήμος Φυλής Breaking Stereotypes
#Jobday Θεσσαλονίκη
#Jobday Βόλος
#Jobday Τρίκαλα
#JobDay Καρδίτσα
#JobDay Πυλαία-Χορτιάτης
#JobDay Καλαμαριά
#JobDay Money Show (Θεσσαλονίκη)
#JobDay MEV
#JobDay Επίκεντρο ActionAid
#JobDay Club Εργασίας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
#JobDay HotelBrain
#JobDay Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
#JobDay 45+
#JobDay Τουρισμού
#JobDays 2018
#JobDay Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
#JobDay
#JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018
Thessaloniki #JobDay KEM Franchise 2018
#JobDay MEV Νοέμβριος
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday2018
#JobDay 83η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Κάριτας Ελλάς
#JobDay Ναύπλιο
#JobDay Σέρρες
#JobDay Ι.Ι.Ε.Κ. Διπλάρειος Σχολή
#JobDay MEV Μάιος
#JobDay Γρεβενά
#JobDay Παπάγου-Χολαργού 2018
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης 2018
#JobDay 45+
#JobDay HotelBrain
#JobDays KEM Franchise 2018
#JobDay Θέογνις@Μέγαρα
#JobDay MEV Φεβρουάριος
ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #Jobdays
#JobDays 2017
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday
#Jobday Καστοριά
#JobDay Thessaloniki Philoxenia
#Jobdays Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay MEV
#Jobday 82η Δ.Ε.Θ. - Akademia
#JobDay U Grow
#JobDay Social Media
#JobDay Βριλήσσια
#JobDay Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω
#JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά
#JobDay Hotel Tech
#JobDays KEM Franchise
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
#JobDays 2016
#JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia
#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Εγγραφή στο newsletter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.