skywalkerlogo

skywalkerlogo

Το skywalker.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού απο το 1999 και μέχρι σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης και μόχλευσης των αναγκών επιχειρήσεων και εργαζομένων. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Η φιλοσοφία του skywalker.gr, που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο των εταιριών στην αναζήτηση εργασίας, συνοψίζεται στα εξής: Προσωπική εξυπηρέτηση, προβολή των αγγελιών στα social media και με banner στο site, βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού λογαριασμού, φιλικότητα, άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς εργασίας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα.

Η Skywalkerfreepress, με εβδομαδιαία κυκλοφορία σε 25.000 αντίτυπα και περισσότερα απο 240 σημεία διανομής και παραλαβής σε όλης την Ελλάδα, προσφέρει σε όσους το χρειάζονται, πρόσβαση σε πληροφορίες για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους ζωής.

Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι ενεργές θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις.

 

ugrow logo

ugrow logo

Στην U Grow  συνεργάζομαστε έμπειροι επαγγελματίες ο καθένας από τον χώρο του με κύριο στόχο να σε βοηθήσουμε  να ξεκλειδώσεις το δυναμικό σου και να σχεδιάσεις με νηφαλιότητα τα επόμενα βήματα σου, είτε πρόκειται για επιχείρηση, για άτομο ή για ομάδα.

Η εμπνεύστρια της U Grow  Κωνσταντίνα Παντούλια χρησιμοποιεί κυρίως την μέθοδο του coaching η οποία είναι μια αποκαλυπτική και εξαιρετικά στοχευμένη μέθοδος , αφήνοντας πίσω της την κλασική συμβουλευτική και καθοδήγηση.  Το Coaching είναι μια συνεργατική σχέση με κύριο στόχο να ξεκλειδώσει το δυναμικό του κάθε ανθρώπου ή της ομάδας και να μπορέσουν έτσι να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους προς τη βελτίωση της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής

Η U Grow απευθύνεται σε εσένα:

  • που θέλεις να αναπτύξεις το ανθρώπινο δυναμικό στην εταιρεία σου
  • που θέλεις να ενισχύσεις την ομάδα στην επιχείρησή σου
  • που θέλεις να φέρεις αποτελέσματα στην εταιρεία σου
  • Που θέλεις μια κουλτούρα coaching
  • που προσπαθείς να βρεις τον επαγγελματικό σου στόχο
  • που θέλεις να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για να πετύχεις τους στόχους σου
  • που αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου διότι κάτι δεν σε καλύπτει
  • που θέλεις να μάθεις στο παιδί σου να πιστεύει στον εαυτό του, να έχει στόχο και να γνωρίζει καλά τις δυνάμεις του

Γνώρισε την ομάδα

Κωνσταντίνα Παντούλια, Founder of Ugrow.gr
Η Κωνσταντίνα Παντούλια, ACC είναι μια έμπειρη πιστοποιημένη  Career Coach έχοντας παραπάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συμβουλευτική καριέρας και  επαγγελματικού προφίλ, διευθύνοντας Γραφεία Σταδιοδρομίας στην Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία έτη χρησιμοποιεί το coaching ως την πιο αποτελεσματική  τεχνική σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Επίσης είναι εισηγήτρια στην e- learning ενότητα του Πανεπιστημίου Πειραιά: «Career Coaching: Σχεδιασμός ισορροπημένης καριέρας».

Η εκπαίδευση της είναι σφαιρική γύρω από την Ψυχολογία αλλά και την Οργανωσιακή Συμπεριφορά και το Team & Leadership Coaching.  Ασχολείται κυρίως με θέματα επαγγελματικής παρουσίας και ανάπτυξης σε νέους 17-25 ετών που είναι στη φάση εισόδου στην αγορά εργασίας . Παρέχει επίσης Career Coaching σε στελέχη που βρίσκονται σε φάση αλλαγής καριέρας ή βελτίωσης των επαγγελματικών τους θεμάτων και έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό εταιρειών για θέματα στελέχωσης και επιλογής προσωπικού. Έχει δώσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων και παρουσιάσεων σε θέματα ηγεσίας, επαγγελματικής ανάπτυξης, επαγγελματικής ικανοποίησης και διαχείρισης ομάδας.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος και του International Coaching Federation Global & Greece Chapter. Επιπλέον είναι δραστήριο  μέλος του  ICF Greece Chapter.

Το Coaching είναι ο τρόπος να μάθει κανείς τον τρόπο του.

Η αγαπημένη της φράση είναι : «If we do not change direction, we are liable to end up where we are headed», J. Whitmore

Αγγελική Στύλα, Partner of Ugrow.gr
Η Αγγελική Στύλα , Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, επεμβαίνει στο coaching έργο όταν και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον coach. Πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του coachee-πελάτη. Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία και ο coach οφείλει να παραπέμπει σε ψυχοθεραπευτή όταν διαπιστώνει τέτοια ανάγκη.

Η Αγγελική Στύλα είναι αριστούχος του Τμήματος ΦΠΨ κατεύθυνση ψυχολογίας με Μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Groningen Ολλανδίας, δ. Μέλος της Ελληνικής εταιρίας Συμβουλευτικής. Είναι κάτοχος του Advanced Training Diploma στην Λογικοθυμική γνωσιακή ψυχοθεραπεία και έχει μετεκπαιδευθεί στην Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία στην Β’ παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Γονέων (PET).

H Αγγελική Στύλα έχει πολυετή εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής, διαχείρισης κρίσεων πανικού, προβλήματα σχέσεων, ειδικές φοβίες, & αγχώδεις διαταραχές. Διοργανώνει στο χώρο της ομάδες συμβουλευτικής γονέων, στις οποίες η έμφαση δίνεται στις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, στην εκμάθηση επικοινωνιακών τεχνικών των μελών της οικογένειας, στην ενεργητική ακρόαση, επίλυση συγκρούσεων αξιών και αναγκών. Συμμετέχει σε προγράμματα εποπτείας και διαρκούς επιμόρφωσης στο κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Σίσσυ Ευθυμιάδου, Partner of Ugrow.gr
Η κα Σίσσυ Ευθυμιάδου για την κατάρτιση Business Plans για τον στρατηγικό και  τεχνικό σχεδιασμό της επιχειρηματικής ιδέας των πελατών. Με στοχο την καινοτομια, ενισχυεται ο πελατης για να μπορεσει να παρει μια καλη θεση στις νεες και τις παλιες αγορες.Η κα Ευθυμιάδου έχει πολυετή πείρα σε Project Management, Innovation & Business Planning καθώς και στον  ακαδημαϊκό σχεδιασμό. Εξειδικευμενη στα ευρωπαικα και εθνικα προγραμματα επιδοτησεων  μπορει να καθοδηγησει καταλληλα οποιον επιθυμει να ενταχθει. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος, Post Doc, MSc, MBA, καθως απόφοιτος δύο Πανεπιστημιακών Σχολών

Evalion
Την Evalion για τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, τεστ επαγγελματικών ιδιοτήτων, απασχολησιμότητας για εφήβους και ενήλικες. Η Evalion αποτελεί τη μοναδική συμβουλευτική εταιρία στην Ελλάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από εργασιακούς ψυχολόγους και μπορεί να παρέχει και να αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού. Οι λύσεις αυτές συνεισφέρουν με επιστημονικό τρόπο στη διάγνωση του δυναμικού, στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας και στη βελτίωση της εργασιακής συμπεριφοράς και απόδοσης. Αποτελεί ακόμα, την εταιρία που πρώτη εισήγαγε και εφάρμοσε τη ψυχομετρία στις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στον ελλαδικό χώρο. Η Κων/να Παντούλια έχει εκπαιδευτεί στην παράδοση των τεστ επαγγελματικών δεξιοτήτων και απασχολησιμότητας και στην αξιοποίησή τους στην coaching διαδικασία.

Και έναν μεγάλο αριθμό έμπειρων και πιστοποιημένων  coaches που συνεργάζονται μαζί μας σε εξειδικευμένα corporate projects.

 

#JobDays

#JobDays 2020
Online #Jobday «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού»
Online #JobDay «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου»
Online #JobDay «Αναζήτηση Εργασίας»
Online #JobDay «Αγορά εργασίας και νέες μορφές επαγγελμάτων»
#JobDay Κερατσίνι - Δραπετσώνα
#JobDay Community Center Λαγκαδίκια
#JobDay Καβάλα
#JobDay HotelBrain
#JobDay ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
#JobDay Τουρισμού
#JobDay 45+
#JobDay Προσφύγων
#JobDay DEV
#JobDays 2019
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019 - Δεκέμβριος
#Jobday Γρεβενά
#JobDay ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
#JobDays OEE/TAK Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay Sindos Community Center
#JobDay 84η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Νεάπολη-Συκιές
#JobDay Καβάλα
#JobDay Κοζάνη
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019
#JobDay Δήμος Φυλής Breaking Stereotypes
#Jobday Θεσσαλονίκη
#Jobday Βόλος
#Jobday Τρίκαλα
#JobDay Καρδίτσα
#JobDay Πυλαία-Χορτιάτης
#JobDay Καλαμαριά
#JobDay Money Show (Θεσσαλονίκη)
#JobDay MEV
#JobDay Επίκεντρο ActionAid
#JobDay Club Εργασίας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
#JobDay HotelBrain
#JobDay Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
#JobDay 45+
#JobDay Τουρισμού
#JobDays 2018
#JobDay Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
#JobDay
#JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018
Thessaloniki #JobDay KEM Franchise 2018
#JobDay MEV Νοέμβριος
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday2018
#JobDay 83η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Κάριτας Ελλάς
#JobDay Σέρρες
#JobDay Ναύπλιο
#JobDay Ι.Ι.Ε.Κ. Διπλάρειος Σχολή
#JobDay MEV Μάιος
#JobDay Γρεβενά
#JobDay Παπάγου-Χολαργού 2018
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης 2018
#JobDay 45+
#JobDay HotelBrain
#JobDays KEM Franchise 2018
#JobDay Θέογνις@Μέγαρα
#JobDay MEV Φεβρουάριος
ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #Jobdays
#JobDays 2017
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday
#Jobday Καστοριά
#JobDay Thessaloniki Philoxenia
#Jobdays Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay MEV
#Jobday 82η Δ.Ε.Θ. - Akademia
#JobDay U Grow
#JobDay Social Media
#JobDay Βριλήσσια
#JobDay Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω
#JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά
#JobDay Hotel Tech
#JobDays KEM Franchise
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
#JobDays 2016
#JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia
#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Εγγραφή στο newsletter