skywalkerlogo

skywalkerlogo

Το skywalker.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού απο το 1999 και μέχρι σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης και μόχλευσης των αναγκών επιχειρήσεων και εργαζομένων. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Η φιλοσοφία του skywalker.gr, που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο των εταιριών στην αναζήτηση εργασίας, συνοψίζεται στα εξής: Προσωπική εξυπηρέτηση, προβολή των αγγελιών στα social media και με banner στο site, βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού λογαριασμού, φιλικότητα, άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς εργασίας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα.

Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι ενεργές θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις.


 

breaking logo

Σκοπός του έργου «Break» είναι να σπάσει τα υφιστάμενα κοινωνικά στερεότυπα και τις αντιλήψεις που δυσχεραίνουν την πρόσβαση των Ρομά στην αγορά εργασίας, αναπτύσσοντας μια πολύ-συμμετοχική μεθοδολογία και αξιολογώντας τις επιπτώσεις της.

Μετά την ανάδειξη και προβολή θετικών προτύπων Ρομά, δηλαδή μελών των κοινοτήτων που κατάφεραν να προχωρήσουν στην εκπαίδευση και στην απασχόληση, καθώς και ύστερα από δράσεις ενημέρωσης, εκπαίδευσης και κινητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων μερών σε τοπικό επίπεδο, το έργο «Break» στοχεύει στη δημιουργία τοπικών συμμαχιών για την προώθηση της ένταξης των μελών των κοινοτήτων Ρομά στην αγορά εργασίας με ισότιμους όρους.

Οι Ρομά αποτελούν μια από τις περισσότερο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα, με ποσοστά ανεργίας που σε κάποιες περιοχές αγγίζουν το 100%. Ο αποκλεισμός τους από την αγορά εργασίας οφείλεται στο χαμηλό εκπαιδευτικό τους επίπεδο, στην ανεπαρκή ή και ελλιπή πρόσβασή τους στην εκπαίδευση, καθώς και στην επίδραση κοινωνικών στερεοτύπων που σχετίζονται με τη διαμόρφωση μιας «κατασκευασμένης» αντίληψης για την ταυτότητα αλλά και τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές των μελών των κοινοτήτων Ρομά.


 

dimos fylhs  dhmos fylhs kentro koinotthas

dhmos fylhs kentro koinotthas

Ο Δήμος Φυλής είναι δήμος της Περιφέρειας Αττικής που συστάθηκε με το πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από τη συνένωση των προϋπαρχόντων Δήμων Φυλής, Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου. 

Στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής λειτουργούν προγράμματα Κοινωνικού Παντοπωλείου, ΤΕΒΑ, Κοινωνικού Φαρμακείου, Συσσιτίου, Κέντρων Κοινότητας, Δομών Φτώχειας, ΚΕΑ, Κέντρου Άνοιας, Κέντρου Ρομά και «Βοήθεια στο Σπίτι».

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

#JobDays

#JobDays 2020
#JobDay Τουρισμού
#JobDayDev
#JobDays 2019
#JobDays OEE/TAK Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay Sindos Community Center
#JobDay 84η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Νεάπολη-Συκιές
#JobDay Καβάλα
#JobDay Κοζάνη
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019
#JobDay Δήμος Φυλής Breaking Stereotypes
#Jobday Θεσσαλονίκη
#Jobday Βόλος
#Jobday Τρίκαλα
#JobDay Καρδίτσα
#JobDay Πυλαία-Χορτιάτης
#JobDay Καλαμαριά
#JobDay Money Show (Θεσσαλονίκη)
#JobDay MEV
#JobDay Επίκεντρο ActionAid
#JobDay Club Εργασίας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
#JobDay HotelBrain
#JobDay Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
#JobDay 45+
#JobDay Τουρισμού
#JobDays 2018
#JobDay Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
#JobDay
#JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018
Thessaloniki #JobDay KEM Franchise 2018
#JobDay MEV Νοέμβριος
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday2018
#JobDay 83η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Κάριτας Ελλάς
#JobDay Ναύπλιο
#JobDay Σέρρες
#JobDay Ι.Ι.Ε.Κ. Διπλάρειος Σχολή
#JobDay MEV Μάιος
#JobDay Γρεβενά
#JobDay Παπάγου-Χολαργού 2018
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης 2018
#JobDay 45+
#JobDay HotelBrain
#JobDays KEM Franchise 2018
#JobDay Θέογνις@Μέγαρα
#JobDay MEV Φεβρουάριος
ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #Jobdays
#JobDays 2017
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday
#Jobday Καστοριά
#JobDay Thessaloniki Philoxenia
#Jobdays Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay MEV
#Jobday 82η Δ.Ε.Θ. - Akademia
#JobDay U Grow
#JobDay Social Media
#JobDay Βριλήσσια
#JobDay Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω
#JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά
#JobDay Hotel Tech
#JobDays KEM Franchise
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
#JobDays 2016
#JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia
#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Εγγραφή στο newsletter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.