fbpx

 

skywalkerlogo

Το skywalker.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού απο το 1999 και μέχρι σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης και μόχλευσης των αναγκών επιχειρήσεων και εργαζομένων. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Η φιλοσοφία του skywalker.gr, που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο των εταιριών στην αναζήτηση εργασίας, συνοψίζεται στα εξής: Προσωπική εξυπηρέτηση, προβολή των αγγελιών στα social media και με banner στο site, βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού λογαριασμού, φιλικότητα, άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς εργασίας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα.

Η Skywalkerfreepress, με εβδομαδιαία κυκλοφορία σε 25.000 αντίτυπα και περισσότερα απο 240 σημεία διανομής και παραλαβής σε όλης την Ελλάδα, προσφέρει σε όσους το χρειάζονται, πρόσβαση σε πληροφορίες για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους ζωής.

Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι ενεργές θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις.

 

  jobday vrilissia2017

Τα Βριλήσσια βρίσκονται στη βορειοανατολική Αττική, στις υπώρειες του Όρους Πεντελικού, από το οποίο πήραν και το όνομά τους (στην αρχαιότητα το Πεντελικό ‘Ορος ονομαζόταν Βριλησσός) και έχουν έκταση 3.600 km2. Αρχικά ήταν συνοικισμός του Δήμου Χαλανδρίου και αποτελούσαν τμήμα της ευρύτερης περιοχής «Πάτημα». Μετά από προσπάθειες των κατοίκων το 1949 αποσπάστηκαν από το Δήμο Χαλανδρίου και έγιναν ξεχωριστή Κοινότητα, ενώ από το 1990 αποτελούν Δήμο.

Το μεγαλύτερο μέρος των Βριλησσίων χαρακτηρίζεται ως περιοχή αμιγούς κατοικίας, όπου επιτρέπονται μόνο κατοικίες, μικρά καταστήματα για την εξυπηρέτηση καθημερινών αναγκών των κατοίκων, σχολεία, κτίρια πρόνοιας, αθλητικοί χώροι. Τα Βριλήσσια, ειδικά στο κέντρο της πόλης, διαθέτουν πολύ καλή ρυμοτομία, αλλά και υψηλό ποσοστό ιδιωτικού πρασίνου -περιβάλλων χώρος των κτηρίων-, και η επιτρεπόμενη κάλυψη είναι μικρή δηλαδή 40% που ουσιαστικά διαμορφώνεται σε 25% περίπου, εξ αιτίας της εξάντλησης της δόμησης σε τετραώροφα κτήρια στο κέντρο της πόλης.

Η Πόλη εξελίχθηκε σε σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο, μετά τη δημιουργία της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (κόμβοι Λ. Πεντέλης και Δουκίσσης Πλακεντίας), ΜΕΤΡΟ (σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας), Προαστιακού Σιδηροδρόμου (Σταθμοί Πεντέλης και Δουκίσσης Πλακεντίας) και τη διαπλάτυνση Λ.Πεντέλης.

Τα παραπάνω, σε συνάρτηση με την καλή θέση των Βριλησσίων, έχουν ως αποτέλεσμα την ταχεία οικιστική ανάπτυξη και από μια πολύ αραιοκατοικημένη περιοχή που ήταν στο παρελθόν και μέχρι την δεκαετία του 1980, έχουν εξελιχθεί σε πυκνοκατοικημένο προάστιο, διατηρώντας υψηλό ρυθμό ανοικοδόμησης και αύξησης πληθυσμού (πληθυσμός σύμφωνα με την τελευταία απογραφή 26.733, ενώ στην πραγματικότητα αγγίζει τις 40.000).

Λειτουργώντας στο πλαίσιο της ανάπτυξης της περιοχής, ο Δήμος Βριλησσίων ως Οργανισμός Αυτοδιοίκησης, διαμορφώνει την οργάνωση και τη στελέχωσή του και εξελίσσει τα μέσα που διαθέτει, προκειμένου να εξυπηρετεί τις υπάρχουσες και μελλοντικές -στο ευρύτερο δυνατό βάθος χρόνου- ανάγκες των δημοτών και να εκτελεί με το βέλτιστο τρόπο τις αρμοδιότητές του.

Ο Δήμος είναι από τους πρωτοπόρους στη χώρα στη χρήση νέων τεχνολογιών σε όλα τα επίπεδα, που άπτονται από τον κατασκευαστικό τομέα έως τη μηχανογράφησή του. Παράλληλα δε, διαθέτει προσωπικό επαρκές σε αριθμό και κατάρτιση, με πολύ ικανοποιητικό αριθμό επιστημονικού προσωπικού, πανεπιστημιακού και τεχνολογικού επιπέδου καθώς και υπαλλήλους με μεταπτυχιακούς τίτλους.