Η Career in Progress θα είναι στο #JobDay Τουρισμού για σας βοηθήσουν να Φτιάξετε ή βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Linkedin.

careerinprogresslogo

Ο επισκέπτης-υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει προσωπικά με εξειδικευμένους μέντορες
για το LinkedIn προφίλ του και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρει τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.


nikos patselis newΝίκος Πατσέλης

O Νίκος Πατσέλης  γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο προέρχεται από τις Κοινωνικές Επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο , ενώ έλαβε μεταπτυχιακή εξειδίκευση  στις Οικονομικές και Περιφερειακές Επιστήμες με στόχευση στην ανάπτυξη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Ασχολείται ενεργά με την Επαγγελματική Συμβουλευτική από το 2006 σε διάφορους ιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από το 2012 είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Career In Progress και Επιστημονικός Υπεύθυνος μιας Ομάδας Συμβούλων, που ο ίδιος επέλεξε, και η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της Απασχόλησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και του ηγετικού του ρόλου στην Επιστημονική Ομάδα, έχει ενισχύσει την προσπάθεια εκατοντάδων υποψηφίων εργαζομένων, εφήβων και φοιτητών, προκείμενου να χαράξουν την επαγγελματική τους πορεία και έχει ενισχύσει την στρατηγική τους στη λήψη σωστών επαγγελματικών και εκπαιδευτικών αποφάσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή ενασχόληση στην εκπαίδευση και τοποθέτηση αποφοίτων Θετικών Επιστημών σε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, έχει συμμετάσχει σε διάφορα Ευρωπαϊκά και Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης και Απασχόλησης για γενικές και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Τέλος, έχει παραστεί ως ομιλητής σε δεκάδες ημερίδες, συνέδρια και εργαστήρια, πάνελ Πανεπιστημίων, Επιστημονικών και Ιδιωτικών Φορέων, που αφορούν στην Αναζήτηση Εργασίας και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με σκοπό την κινητοποίηση των Υποψηφίων και την πληροφόρηση σχετικά με θέματα της σύγχρονης Αγοράς Εργασίας.


papaggeliphoto2Ιωάννα Παπαγγελή

Η Ιωάννα Παπαγγελή είναι Business Development Manager στην Career In Progress. Το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο προέρχεται από σπουδές στο Marketing και την Επικοινωνία, με εξειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις.

Στην επαγγελματική της διαδρομή έχει σχεδιάσει δεκάδες προγράμματα με επίκεντρο την εργασία ενώ έχει διοργανώσει ορισμένες από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις καριέρας στην Ελλάδα με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, δημοσίων και εκπαιδευτικών φορέων. Με βασικό στόχο την συνέργεια μεταξύ πολυποίκιλων οργανισμών, συντόνισε event που προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες και αποτέλεσαν σταθμό στην καλλιέργεια εργασιακής σύμπλευσης μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

Τέλος, μέσα από παράλληλες δραστηριότητες, ασχολείται ενεργά με την παροχή επαγγελματικής συμβουλευτικής σε θέματα διαχείρισης καριέρας και ενδυνάμωσης.


iosifphotoΑθηνά Ιωσήφ

Η Αθηνά Ιωσήφ σπούδασε Κλασσική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και στη Συμβουλευτική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντοπίζονται γύρω από τα soft skills και την οργανωσιακή δέσμευση των εργαζομένων καθώς και γύρω από τους παράγοντες που μας οδηγούν στη λήψη αποφάσεων.

Εργάζεται στην Career in Progress ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.