fbpx

 

thesphiloxenialogo

To #JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018 αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywaker.gr και διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 11 Νοεμβρίου και ώρες 12:00-18:00.

Κατά τη διάρκεια του #JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018 θα διεξαχθούν διαδραστικά σεμινάρια/workshops για όσους αναζητούν εργασία στον κλάδο του τουρισμού.

Βασικές θεματικές είναι το βιογραφικό σημείωμα και η συνέντευξη επιλογής προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις, οι δεξιότητες των στελεχών υποδοχής (front office), η αξία της ευελιξίας στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων σχετικά με την αναζήτηση εργασίας στον συγκεκριμένο κλάδο και προϋποθέτουν την ενεργή συμμετοχή τους. Μέσα από εμπειρικά παραδείγματα και βιωματικές ασκήσεις δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα απαραίτητα εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του υποψηφίου που θέλει να σταδιοδρομήσει στον τουριστικό κλάδο.

Το #Jobday Thessaloniki Philoxenia θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, περίπτερο 8, 2ος όροφος, αίθουσα «D», από τις 12:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερομένους εφόσον πραγματοποιήσουν έγκαιρη ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.