fbpx

 

jobDay Karitas1

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με την Κάριτας Ελλάς το #Jobday Κάριτας Ελλάς.

Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας για ανέργους, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της Κάριτας Έλλας στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικά Ελλήνων, μεταναστών και προσφύγων μέσα από την παροχή βοήθειας για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα, το #Jobday έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Το #Jobday Κάριτας Ελλάς θα διεξαχθεί στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο, οδός Ρενέ Πυώ 2Α (1ος όροφος), την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 από τις 10:00 ως τις 15:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.