fbpx

margetaphoto

Η Μαρία Μαργέτα είναι επαγγελματίας coach και υποστηρίζει άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Απευθύνεται σ’ εκείνους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις, είναι σε μεταβατική περίοδο, σκέφτονται να προβούν σε αλλαγές αλλά διστάζουν, αναζητούν μια νέα κατεύθυνση, επιζητούν μια πιο ισορροπημένη ζωή, ώστε να ξεκλειδώσουν το δυναμικό τους, να κινηθούν γρηγορότερα προς το προσωπικό τους στόχο με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Πιστεύει πως η προσωπική ανάπτυξη είναι σημαντική ατομική μας υπόθεση και μέσω αυτής οδηγούμαστε στην πληρότητα και αντιμετωπίζουμε την κάθε πρόκληση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχει εργαστεί/συνεργαστεί με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και με μικρές οικογενειακές & ατομικές επιχειρήσεις. Μέσα από την δική της προσωπική αναζήτηση, τον εθελοντισμό, το ενδιαφέρον και την αγάπη της για τον συνάνθρωπο, το coaching ήταν η φυσική της εξέλιξη. Ασχολείται από το 2009 συστηματικά με το coaching, την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία.

Η Μαρία Μαργέτα είναι πιστοποιημένη Associate Certified Coach (ACC) από τον Διεθνή Οργανισμό Coaching (ICF), Erickson Certified Professional Coach, εκπαιδεύτρια και NLP Master Practitioner. Επίσης διαθέτει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και μεταπτυχιακές σπουδές σε Μεταφορά Δεδομένων και ΜΒΑ.

Είναι εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπήρξε βαθμοφόρος Πρόσκοπος και είναι αξιωματούχος Toastmaster. Επίσης παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε ΜΚΟ και σε ομάδες υλοποίησης Κοινωνικών Έργων.