fbpx

slavhphoto

Η Ίρις Σλάβη είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Ψυχολογίας. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Leiden University της Ολλανδίας με ειδικότητα «Ψυχολογία υγείας εργαζομένων και εργασιακών χώρων» (Occupational Health Psychology). Η ειδικότητα της έχει ως αντικείμενο την εφαρμογή της ψυχολογίας με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο χώρο εργασίας και την προστασία και προαγωγή της ασφάλειας, της υγείας και της ευημερίας των εργαζομένων. Επίσης, έχει ολοκληρώσει και το πρόγραμμα κατάρτισης στη Συμβουλευτική και το Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Παράλληλα με τις θεωρητικές της σπουδές, έχει πραγματοποιήσει πρακτικές ασκήσεις στο Κοινοτικό Σπίτι «Αριάδνη» ως ψυχολόγος, στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του νοσοκομείου – μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ», στην εταιρία «Fractality» ως ψυχολόγος υγείας εργαζομένων και εργασιακών χώρων και στο «Πορεία – Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής –Υγείας». Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί εθελοντικά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα Αμεα ως ψυχολόγος και στο Οικοτροφείο Λυκόβρυσης ως χοροθεραπεύτρια. Τέλος, διαθέτει πολυετή εμπειρία στη μελέτη μαθητών με ήπιες μαθησιακές δυσκολίες και στη δημιουργική απασχόληση αυτών, καθώς και στις ατομικές συνεδρίες εφήβων και ενηλίκων.

Ίρις Σλάβη
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.