fbpx

antonopoulouphoto2

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου είναι executive Coach, και Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει πτυχίο κοινωνιολογίας (Πάντειο Πανεπιστήμιο), MSc Διοίκηση τεχνοοικονομικά συστήματα (EM. Πολυτεχνείο), Msc Business Psychology. Diploma in Team & Leadership Coaching, Diploma in Executive coaching and management, Diploma in Life coaching and mentoring.

Το coaching ήρθε στη ζωή της, ύστερα από μια προσωπική αναζήτηση για ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Βρίσκει συναρπαστική την αλλαγή κουλτούρας και την αλλαγή τρόπου θεώρησης των πραγμάτων μέσω του Coaching. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με στελέχη προερχόμενα από διαφορετικούς τομείς της αγοράς(φαρμακευτικές, καταναλωτικές, τράπεζες, ασφαλιστικές, τεχνολογικές, τηλεπικοινωνίες, βαριά βιομηχανία), που επιλέγουν να κάνουν εργασιακές αλλαγές, ώστε να χτίσουν το μέλλον που επιθυμούν.

Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε συμβουλευτικές εταιρίες σε ρόλο ανώτατου συμβούλου ανθρώπινου δυναμικού.   Απολαμβάνει να υποστηρίζει την ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων, τις επιστημονικές εισηγήσεις και την υλοποίηση role-plays σε εργασιακά περιβάλλοντα.(παιχνίδια ρόλων).

Η ευγένεια, μεθοδικότητα και η αναλυτική της ικανότητα είναι τα στοιχεία που τη διαφοροποιούν, καθώς και η ευελιξία της να διαχειριστεί πολυεπίπεδες καταστάσεις.

Αγαπημένα motto:

-> Εmbrace chaos

-> «Κανένας δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δυο φορές» -Ηράκλειτος