fbpx

vasileiadiphoto

Η Σοφία Βασιλειάδη ξεκίνησε φοιτώντας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Έχει ασχοληθεί με τους τομείς marketing, διαφήμισης, διαχείρισης προσωπικού και ανάπτυξης δικτύων μέσω franchise, καθώς και με την έκδοση εντύπων και περιοδικού όπου αρθρογραφεί.

Έχει παρακολουθήσει σπουδές και σεμινάρια που αφορούν την αυτογνωσία και τον εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης όπως το ρέικι, το theta healing, την αριθμολογία, τη σαμάνικη θεραπευτική, την κινέζικη φιλοσοφία, την Μη βίαιη Επικοινωνία, τον διαλογισμό κ.ά.

Είναι Certified Life & Business Coach με περισσότερες από 150 ώρες one-to-one εκπαίδευσης, ολοκληρώνοντας παράλληλα το Advanced Diploma in Personal and Executive Coaching (Kingstown College), το Diploma in Team and Leadership Coaching (Positivity), και το Mentoring Coaching Days Course (Positivity).

Στόχος της είναι να συμβάλλει στην εκπαίδευση των ανθρώπων ώστε να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα, να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους και να έρθουν σ’ επαφή με αυτό που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Because finally… it’s all about change!