fbpx

 

jobday theognis megara

#JobDay Θέογνις@Μέγαρα

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις» τη δράση #JobDay Θέογνις@Μέγαρα.

Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην εύρεση εργασίας.

Η δράση #JobDay Θέογνις@Μέγαρα έχει ως σκοπό την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας / συνεργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Το #JobDay Θέογνις@Μέγαρα θα διεξαχθεί στην έδρα του πολιτιστικού συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις», 28ης Οκτωβρίου 62, Μέγαρα, στις 3 Μαρτίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Ιωάννα Παπαγγελή, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Skywalker.gr, 210.97.30.280, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτιστικός σύλλογος Μεγάρων «Ο Θέογνις», 22960.28.758