skywalkerlogo

skywalkerlogo

Το skywalker.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού απο το 1999 και μέχρι σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης και μόχλευσης των αναγκών επιχειρήσεων και εργαζομένων. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Η φιλοσοφία του skywalker.gr, που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο των εταιριών στην αναζήτηση εργασίας, συνοψίζεται στα εξής: Προσωπική εξυπηρέτηση, προβολή των αγγελιών στα social media και με banner στο site, βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού λογαριασμού, φιλικότητα, άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς εργασίας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα.

Η εφημερίδα «Στέντορας», εξέλιξη της «Skywalker FreePress», κυκλοφορεί στα περίπτερα από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο. Ο «Στέντορας» έχει 64 σελίδες, κατανεμημένες ισόποσα σε αγγελίες με χιλιάδες θέσεις εργασία στον ιδιωτικό, στον δημόσιο και στον τρίτο τομέα και σε περιεχόμενο για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αντίληψη.

Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι ενεργές θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις.

 

theognislogo

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «Ο Θέογνις» δραστηριοποιείται στον χώρο του πολιτισμού για περισσότερο από μισό αιώνα. Στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, κληροδότημα του αείμνηστου Νικολάου Χαλόφτη, επί της 28ης Οκτωβρίου 62, στο κέντρο των Μεγάρων.

Χώρος ανταλλαγής ιδεών, απόψεων, χώρος έκφρασης και δημιουργίας, τα γραφεία του συλλόγου αποτελούσαν και αποτελούν σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεως των Μεγάρων και της ευρύτερης περιοχής.

Εκθέσεις ζωγραφικής, καλλιτεχνικές παρουσιάσεις, θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες, συνέδρια, σεμινάρια, κινηματογραφικές προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από το Σύλλογο ή άλλους φορείς και φιλοξενούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συλλόγου.

Για την περίοδο 2016-2017, το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε δράσεις, όπως:

  • Κινηματογραφικές προβολές κάθε εβδομάδα με δωρεάν είσοδο
  • 3 Κύκλους σεμιναρίων φωτογραφίας
  • Σεμινάρια χειροτεχνιών
  • Διοργάνωση ομιλιών με θέμα την υγεία
  • Διεξαγωγή Τουρνουά Σκακιού
  • Θεματικές βραδιές σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων
  • Βράβευση επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ & ΤΕΙ «Βραβείο Χαλόφτη»

Παράλληλα, στο χώρο του συλλόγου φιλοξενήθηκαν δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής μας.

Μετά τιμής
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις»

Ο Πρόεδρος: Μάριος Ρεντίφης

Η Γενική Γραμματέας: Μαρία Τζίτζη

Εγγραφή στο newsletter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.