fbpx

 
jobdays expotrof logo

Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα διεξαχθεί η δράση #JobDays. Αποτελεί μία πρωτοβουλία της έκθεσης τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με το skywalker.gr στο πλαίσιο δράσεων του «Επί το έργον». Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής δραστηριότητας, η 5η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη επενδύοντας στις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις.

Εκπρόσωποι κορυφαίων ξενοδοχείων και εταιριών επισιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γόνιμες επαφές με επαγγελματίες, αλλά και εκπαιδευόμενους σεφ, ξενοδοχειακούς και τουριστικούς υπάλληλους, καθώς και με παραγωγούς της έκθεσης. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί το ιδανικό meeting point, καθώς αποτελεί πόλο έλξης νέων ανθρώπων με γνώσεις, κατάρτιση και δημιουργικές τάσεις. Εξάλλου η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επενδύει στη γενιά του αύριο μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τον διαγωνισμό μαγειρικής «Greek Chef» (https://goo.gl/r6SjSZ), τα οποία έχουν άρωμα φρεσκάδας, δημιουργίας και ελπίδας.  

Η δράση #JobDays, αφιερωμένη στην εργασία, είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, αφού περιλαμβάνει ημέρες διασύνδεσης των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων με τους υποψηφίους και τους παραγωγούς της έκθεσης, οι οποίοι αποτελούν μία δεξαμενή άντλησης καταρτισμένου προσωπικού.

Από τις 26 ως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του hall ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις και να συλλέξουν τα βιογραφικά σημειώματα των επισκεπτών της δράσης #JobDays.

Επιπλέον η δράση θα περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους. 

Η συμμετοχή των υποψηφίων στη δράση #JobDays είναι δωρεάν.