fbpx

vlachouphoto

Η Γεωργία είναι Transformational Life and Business Coach με μακρόχρονη πορεία  σε πολυεθνικό τραπεζικό περιβάλλον.  Σε αυτή τη διαδρομή απέκτησε πολύτιμη εμπειρία γύρω από τη διαχείριση του παράγοντα ανθρώπου και των αναγκών του.  Άλλωστε ο άνθρωπος και η εξέλιξη του ήταν πάντα αυτό, που αποτελούσε μια ιδιαίτερη πρόκληση για αυτή.

Είναι κάτοχος Professional MBA από το Alba Graduate Business School και Bachelor in Marketing-Management από το American College of Greece.

Επειδή όμως η γνώση αποτελεί για την ίδια μια συνεχή διαδικασία παρακολούθησε πολλά σεμινάρια βασισμένα στις αρχές του NLP, της ψυχοθεραπείας κατά τον Vilhelm Rajh, και της συστημικής αναπαράστασης κατά τον Bert Hellinger , και εξειδικεύτηκε στο Coaching λαμβάνοντας δύο διπλώματα επάνω στο Personal and Executive Coaching καθώς και στο Team Leadership Coaching εκπαιδευμένη σε PCC level και αναγνωρισμένο από τον ICF.

Πρεσβεύει πως:
«Το Coaching είναι κάτι πέρα από την απλή εκπλήρωση στόχων.  Αφορά την αποκάλυψη του εσωτερικού μεγαλείου του καθενός από εμάς, στο πυρήνα της ύπαρξης μας».