fbpx

 

 

kastorialogo jobday

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο της μεταφοράς της δράσης του στην περιφέρεια, διοργανώνει σε συνεργασία με το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής το #Jobday Καστοριά, μια ημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων με θέμα την αναζήτηση εργασίας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που το Skywalker.gr επισκέπτεται την πόλη της Καστοριάς, διοργανώνοντας workshop που απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν στην αναζήτηση εργασίας και σε όσους ενδιαφέρονται να βρουν τρόπους προσέγγισης νέων ιδεών. Στόχος της δράσης είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους σε αυτή.

Βασικές θεματικές είναι η γνωριμία με τις δεξιότητες που χρειάζεται να έχουν οι εργαζόμενοι σήμερα και με τις τεχνικές με τις οποίες αναζητάμε εργασία, η σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος και η προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, οι οποίες θα αναλυθούν εκτενώς από την ομάδα Περιφερειακής Δράσης του Skywalker.gr.

Το #Jobday Καστοριά θα διεξαχθεί στην αίθουσα Β11 του «Διδακτηρίου» του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στις 5 Δεκεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 17:30.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο jobdays.gr.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μετά από προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.