fbpx

 

Σάββατο 9/12/2017

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
11:30 - 12:30

Επαγγελματική προσαρμοστικότητα, ικανότητες και δεξιότητες (soft skills)

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων τόσο στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, αλλά και ενώ δραστηριοποιούνται ήδη επαγγελματικά.

Ελένη Φιλιππή - Certified Life & Business Coach, HR Consultant, Trainer
12:30 - 13:30

Προσωπική Επαγγελματική Ταυτότητα Personal branding

Το εργαστήριο θα εστιάσει στο πώς μπορεί να χτίσει κάποιος την προσωπική του εικόνα / το προφίλ του στο διαδίκτυο. Πώς να κάνει μάρκετινγκ στον ίδιο τον εαυτό του. Εκτός από προϊόντα, τόποι ή επιχειρήσεις, brands είναι και τα φυσικά πρόσωπα. Ο καθένας από εμάς στην καριέρα του θεωρείται ως ένα brand, διαθέτει ένα personal brand. Το προσωπικό branding είναι το απόλυτο μέσο για να ξεχωρίσει κανείς από το πλήθος, να δημιουργήσει μία δυναμική και ειλικρινή εικόνα, που θα αντιπροσωπεύει τον ίδιο και το έργο του.

Μαρία Παπάζογλου - Πιστοποιημένη Coach - Σύμβουλος Επικοινωνίας - Επαγγελματίας ΝLP
13:30 - 14:30

Συναισθηματική νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να γνωρίζει και να ελέγχει τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές του. Στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης στην επιτυχία των στόχων της επιχείρησης, να συμπεριφέρονται με τρόπο που να εξυπηρετεί τα σχέδια τους και να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά και ομαδικά.

Μαρία Ζαρωτιάδου - MSc Strategic Marketing and Management Specialist Business Coach and Mentor

14:30 - 15:00

Ελαφρύ γεύμα -

15:00 - 16:00

Elevator pitch: Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1 λεπτό

Πώς παρουσιάζει κάποιος τον εαυτό του σε 1 λεπτό, ώστε να κάνει τον συνομιλητή του να θέλει να τον ακούσει.

Νάσος Φωτόπουλος - Life, Career, Business & Executive Coach, ICF Associate Certified Coach (ACC), ICA Certified Professional Coach (CPC), NLP Master Certified Coach, Corporate Trainer, Business Mentor
16:00 - 17:00

Βασικές Αρχές Διαχείρισης Χρόνου Time management

Η αποτελεσματική διαχείριση του εργασιακού χρόνου είναι ένας από τους τομείς που βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες τρόπους σωστής οργάνωσης του χρόνου, ώστε να γίνουν πιο παραγωγικοί και να διώχνουν το άγχος, που δημιουργεί οπωσδήποτε αρνητικά αποτελέσματα.

Νέλλη Μπέλκη - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Εκπαιδευτικός, Μέντορας
17:00 - 18:00

Εθνικά και Ευρωπαϊκά Εργαλεία για την υποστήριξη της διαχείρισης της σταδιοδρομίας και της μετάβασης στην αγορά εργασίας. Ο ρόλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Δημήτρης Γαϊτάνης - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊστάμενος του Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων Συ.Ε.Π.  (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)
18:00 - 19:00

Δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου για τη δημιουργία μίας βιώσιμης επιχείρησης

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να μάθουν την μεθοδολογία εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου Επιχειρηματικού Πλάνου.

Γεωργία Μαλλίδου - Σύμβουλος Εργασίας, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.)

 

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας ερχόμενοι 15 λεπτά νωρίτερα στον χώρο διεξαγωγής με το barcode που θα έχει σταλεί στο e-mail σας.
Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται καμία χρέωση.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.