fbpx

Σάββατο 9/12/2017

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
11:30 - 12:30

Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος

Το Βιογραφικό Σημείωμα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό προσανατολισμό. Είναι, ουσιαστικά, μία περίληψη της εκπαίδευσης, των ικανοτήτων και των επαγγελματικών εμπειριών σας και ο τρόπος παρουσίασης όλων των παραπάνω αποτελεί την πρώτη εντύπωση του προσώπου σας στον υπεύθυνο επιλογής υποψηφίων.

Ναντίν Γεωργίου, Διδάκτωρ Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Οικονομικού Πανεπιστημίου
12:30 - 13:30

Το LinkedIn στην αγορά εργασίας

Το LinkedIn είναι ένα ισχυρό εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης και ενίσχυσης του προσωπικού σας προφίλ. Μπορείτε να βελτιώσετε την απήχηση του προσωπικού σας brand αξιοποιώντας χρήσιμες αρχές και τεχνικές του LinkedIn, ώστε να φτιάξετε ένα προφίλ με αξιόλογο περιεχόμενο. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε να αξιοποιείτε τις δυνατότητες του LinkedIn.

Νταϊάνα Αλεξάκη, Social Media Copywriter & Account Manager, BaaS
13:30 - 14:30

Πώς αξιολογείται το επαγγελματικό προφίλ μου: Συμβουλές και μικρά μυστικά

Συμβουλές και μικρά μυστικά για το πώς αξιολογείται το επαγγελματικό προφίλ. Ποια είναι τα στοιχεία που έχουν μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στην αξιολόγηση ενός επαγγελματικού προφίλ και πώς πρέπει να τα παρουσιάζω.

Μαρία Χατζηαγγελίδη, Personal & Business Coach (Certified by ICF)- Accounting & Tax Advisory Services

14:30 - 15:00

Ελαφρύ γεύμα -

15:00 - 16:00

Συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη

Η διαδικασία της συνέντευξης είναι συνήθως το επόμενο βήμα στην επικοινωνία ενός υποψηφίου με ένα Τριτοβάθμιο Ίδρυμα Εκπαίδευσης ή με μια επιχείρηση – φορέα – οργανισμό, που έχει κατ’ αρχήν αξιολογήσει θετικά το βιογραφικό του σημείωμα.

Ελένη Μαράκη, Κοινωνιολόγος-Εργασιακός Σύμβουλος
16:00 - 17:00

Στρατηγική δημιουργίας επιτυχημένης καριέρας

Το σεμινάριο αναφέρεται σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο σημείο σημαντικών αποφάσεων όσον αφορά στην επαγγελματική τους πορεία και παρέχει τον τρόπο να διαχειρίζονται τις αλλαγές και τις προκλήσεις στην επαγγελματική τους πραγματικότητα.

Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος, Executive & Career Coach, Μέντορας e-learning EKΠΑ & Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
17:00 - 18:00

Κοινωνική επιχειρηματικότητα-μια δυναμική διέξοδος

Νίκος Νικολούτσος, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας-Κοινωνικής επιχειρηματικότητας
18:00 - 19:00

Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

Σωτήρης Πέτρου, Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού , προϊστάμενος του Προτύπου Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Π.Κ.Ε.Π.) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.)

 

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας ερχόμενοι 15 λεπτά νωρίτερα στον χώρο διεξαγωγής με το barcode που θα έχει σταλεί στο e-mail σας.
Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται καμία χρέωση.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.