fbpx

JobDay Social Media

#JobDay Social Media
20 Iουνίου 2017
6o Συνέδριο e-Business & Social Media World

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Skywalker.gr με τη Smart Press, που σκοπό έχει την από κοινού διοργάνωση και διεξαγωγή σειράς δράσεων που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στην εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων για τη διαχείριση σειράς προβλημάτων που δημιουργεί η ανεργία, διοργανώνεται το #JobDay Social Media.

Το #JobDay Social Media διοργανώνεται για τη στήριξη των μη απασχολουμένων, αλλά και των εργαζομένων, με ζητούμενο την κινητοποίησή τους προς την ενεργή αναζήτηση, τη διατήρηση και την εξέλιξη της επαγγελματικής τους θέσης στον χώρο του digital marketing και του ηλεκτρονικού επιχειρείν στο πλαίσιο του 6oυ Συνεδρίου e-Business & Social Media World.

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 14:30 στην Αίθουσα Φλώρινα στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με το ρόλο των social media στην αναζήτηση εργασίας, το LinkedIn.com ως ένα επαγγελματικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας και το μέλλον της εργασίας, που είναι digital.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.e-businessworld.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 242, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.