fbpx

logo jobday vrillhssia

#JobDay Βριλήσσια
Δευτέρα 12 Ιουνίου, Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης

Το #Jobday Βριλήσσια αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων.  

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου  από τις 10:00 έως τις 15:00, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, Μπακογιάννη Π. & Πλαταιών - Υμηττού, Βριλήσσια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας. Απευθύνονται σε ανέργους και όχι μόνο που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση εργασίας.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, την ανάπτυξη ήπιων και επαγγελματικών δεξιοτήτων – soft skills.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobdays.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Ιωάννα Παπαγγελή, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.