fbpx

JobDay Mporo na brw douleia

#JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά

Σάββατο 1η Απριλίου, Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Ηλιούπολη 

Το #JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ηλεκτρονικό Δημοτικό Χωριό MEV Ηλιούπολης

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου από τις 10:00 έως τις 14:30, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα και Ελευθερίου Βενιζέλου, Ηλιούπολη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας. Θα πραγματοποιηθούν 4 θεματικές ενότητες, διάρκειας μίας ώρας η κάθε μία.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, το LinkedIn ως επαγγελματικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας και τη τη SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobdays.gr/

Το MEV Ηλιούπολης (Ηλεκτρονικό Δημοτικό Χωριό) www.mymev.net είναι site κοινωνικής δικτύωσης των δημοτών, τους ενώνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και τους βοηθά να πετύχουν τις προτάσεις τους για την πόλη.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας, παρέχοντας πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 242, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.