fbpx

pantoulia kwnstantina

Η Κωνσταντίνα Παντούλια είναι μια έμπειρη Career Coach, έχοντας παραπάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συμβουλευτική καριέρας και επαγγελματικού προφίλ, διευθύνοντας Γραφεία Σταδιοδρομίας στην Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία τρία έτη χρησιμοποιεί το coaching ως την πιο αποτελεσματική τεχνική σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Επίσης είναι εισηγήτρια στην   e- learning ενότητα του Πανεπιστημίου Πειραιά: «Career Coaching: Σχεδιασμός ισορροπημένης καριέρας».

Η εκπαίδευση της είναι σφαιρική γύρω από τα Παιδαγωγικά , την Ψυχολογία αλλά και την Οργανωσιακή Συμπεριφορά και το Team & Leadership Coaching. Ασχολείται κυρίως με θέματα επαγγελματικής παρουσίας και ανάπτυξης σε νέους 17-25 ετών που είναι στη φάση εισόδου στην αγορά εργασίας . Παρέχει επίσης Career Coaching σε στελέχη που βρίσκονται σε φάση αλλαγής καριέρας ή βελτίωσης των επαγγελματικών τους θεμάτων.

Το Coaching είναι ο τρόπος να μάθει κανείς τον τρόπο του.

Η αγαπημένη της φράση είναι :

"If we do not change direction, we are liable to end up where we are headed",

J. Whitmore

Linkedin: www.linkedin.com/in/constantina-pantoulia

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.