fbpx

peph mariolh jobday

Πέπη Μαριόλη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Career Coach, MSc

Η Πέπη Μαριόλη έχει εργαστεί επί 10 χρόνια σε θέσεις Μάρκετινγκ σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Career Coach στηρίζοντας τους ανθρώπους στην επιδίωξη μιας ικανοποιητικής και ουσιαστικής επαγγελματικής ζωής.

Αυτή την περίοδο σχεδιάζει και υλοποιεί πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για σύνταξη βιογραφικού και αναζήτηση εργασίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για σχολεία.

Έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό στην Έρευνα Μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο του Tilburg της Ολλανδίας και μεταπτυχιακό στην Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε συνέδρια για θέματα επιχειρηματικότητας, τηλε-εργασίας, θέατρο & συμβουλευτική, ενδυνάμωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, εθελοντισμός και εργασία. Χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους συμβουλευτικής και coaching όπως η εστίαση στην λύση και αφηγηματικές τεχνικές.

Εκτός από τον χώρο του coaching, συμμετέχει ως ηθοποιός και εμψυχώτρια στην Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου, που πραγματοποιεί θέατρο με σκοπό την κοινωνική αλλαγή. Έχει υπάρξει εθελόντρια και συντονίστρια της ομάδας για την Βία κατά των Γυναικών της Διεθνούς Αμνηστίας και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης για την περίοδο 2015-2016.