Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας και μέχρι να καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις. Απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή από αυτήν του συνεδρίου.

Αναλυτικότερα:

Βήμα 1: Κάνετε την εγγραφή / check in στην κεντρική γραμματεία του συνεδρίου που θα βρείτε στο επίπεδο «ΙΛΙΣΣΟΣ» του ξενοδοχείου. Από εκεί θα λάβετε το σχετικό badge με το μοναδικό για κάθε σύνεδρο barcode.

Βήμα 2: Ανεβαίνετε στο επίπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του ξενοδοχείου. Εκεί θα βρείτε την ειδικά διαμορφωμένη γραμματεία για τα workshops, όπου, επιδεικνύωντας το badge σας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα workshops της αρεσκείας σας.

Βήμα 3: Κατά την είσοδό σας στην αίθουσα διεξαγωγής του εκάστοτε workshop, είναι απαραίτητο να επιδείξετε το badge σας, ώστε ο υπεύθυνος της αίθουσας να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικό έλεγχο για να πιστοποιηθεί η συμμετοχή σας στο εν λόγω workshop και να σας επιτραπεί η πρόσβαση στην αίθουσα.

Προσοχή: Δεν θα σταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συνέδρους δεν ολοκληρώσουν επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνετε να έχετε ολοκληρώσει την προεγγραφή σας στο συνέδριο. Τη φόρμα προεγγραφής θα βρείτε στο ακόλουθο link: http://hoteltech.gr/1o-hotel-tech-2017/forma-engrafis/

Το πλήρες πρόγραμμα των workshops είναι διαθέσιμο στο παρακάτω link:

http://hoteltech.gr/1o-hotel-tech-2017/workshops/πρόγραμμα-workshops/

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εγγραφή στο newsletter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.