fbpx

JobDayLogo

#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
4 Φεβρουαρίου 2017, Γαλαξίας, Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος Νέας Σμύρνης 

Το #Jobday Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ποιότητα Ζωής»

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00, στον Γαλαξία – Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο Νέας Σμύρνης, Βενιζέλου Ελευθερίου & 2ας Μαΐου, πλατεία Νέας Σμύρνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, τη SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου, το Elevator Pitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’.

Επιπλέον, το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Ο coach θα συμβάλει ενεργά και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobdays.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 242, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.