fbpx

mpelesiotis photo

 

O Γιώργος Μπελεσιώτης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη «Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό» από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με ειδίκευση στην Ψυχολογία), συνεχίζοντας την ειδίκευσή του στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση (Cognitive-Behavioral Therapy).

Ως επαγγελματίας Σύμβουλος Σταδιοδρομίας που δείχνει αγάπη και αφοσίωση για το αντικείμενό του, στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμβουλευόμενους να βρουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει και να ανακαλύψουν τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους. Η επαγγελματική σταδιοδρομία, μπορεί για κάποιους να είναι το ταξίδι, ενώ για κάποιους άλλους ο προορισμός. Είτε ταξίδι, είτε προορισμός, η εξερεύνηση του εαυτού μας, βοηθά στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Μέσα από την επαγγελματική συμβουλευτική, καθορίζονται τα επόμενα βήματα στην πορεία της επαγγελματικής εξέλιξης του ατόμου.

Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί διαλέξεις σε θέματα που αφορούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την επαγγελματική ανάπτυξη, τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων και τη συγγραφή βιογραφικού σημειώματος.

 

LinkedIn: www.linkedin.com/in/giorgosbelesiotis 

Site: www.cvexperts.gr