fbpx

baloglouphoto2

Η Ίρις Μπαλόγλου είναι επαγγελματίας Coach ( ACC ) διαπιστευμένη απο το ICF με πάνω από 900 ώρες εμπειρίας στο coaching  και με 2600 ώρες εκπαίδευσης σε ειδικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης ατόμων και ομάδων. Επίσης είναι πιστοποιημένη Mentor Coach από το ICF.

Βραβεύθηκε στα HR Awards 2016.

Εργάσθηκε για 36 χρόνια σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στον τομέα του Marketing και της επικοινωνίας. 

Ασχολείται με το Executive Coaching & Business Mentoring επιχειρήσεων και παράλληλα υποστηρίζει νέους επαγγελματίες και αποφοίτους πανεπιστημίων να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Εθελοντικά προσφέρει υπηρεσίες coaching & mentoring σε ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού (Coachativism), καθώς στην Ανώτατη και Ανώτερη εκπαίδευση. Επίσης συμμετέχει στο Πρόγραμμα Junior Achievement - Pierce, Job Pairs του ΟΠΑ, Talent for Youth στο ΠΑΠΙ.

Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων Deree & Pierce, Allumni ACG, του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων, Επίτροπος Marketing και Χορηγίας του ICF Greece Chapter και ενεργό μέλος του EMCC/ HCA.