fbpx

 

hmerida stadiodromias khfisias jobday18 logo

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς Υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Επιχειρηματικότητας-Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων την Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday.

Πρόκειται για μια δράση που περιλαμβάνει workshops αναζήτησης εργασίας, ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και cv tips.

Η δράση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

Το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του υποψηφίου και ο coach θα συμβάλει βοηθώντας τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το #Jobday Κηφισιά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αthens Tech College, Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά, στις 11 Μαίου από τις 11:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

 

Χορηγός Φιλοξενίας

ath tech jobday

Προσωπικό Coaching by

hcalogo

CV Tips by

cvexpertslogonew

Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού by

nngrouplogo