fbpx

vasileiadiphoto

Η Σοφία Βασιλειάδη ξεκίνησε φοιτώντας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Ως συνιδιοκτήτρια σε οικογενειακή επιχείρηση έχει ασχοληθεί με τους τομείς marketing, διαφήμισης, διαχείρισης προσωπικού και ανάπτυξης δικτύων μέσω franchise, καθώς και με την έκδοση εντύπων και περιοδικών. Αρθρογραφεί, καθοδηγεί ομάδες (group-team coaching) και κάνει προσωπικές συνεδρίες.

Έχει παρακολουθήσει σπουδές και σεμινάρια που αφορούν την αυτογνωσία και τον εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης όπως το ρέικι, το theta healing, την αριθμολογία, τη σαμάνικη θεραπευτική, την κινέζικη φιλοσοφία, την Μη βίαιη Επικοινωνία, τον διαλογισμό κ.ά.

Είναι πιστοποιημένη από τον ICF Global (ACC) και έχει ολοκληρώσει το Advanced Diploma in Personal & Executive Coaching, το Diploma in Team & Leadership Coaching, και είναι κάτοχος Mentor Coaching Certification.

Στόχος της είναι να συμβάλλει στην εκπαίδευση των ανθρώπων ώστε να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα, να εκφράσουν πλήρως το δυναμικό τους, να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και να έρθουν σ’ επαφή με ό,τι χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Σοφία Βασιλειάδη
General Secretary ICF Greece Chapter
Certified Life & Business Coach/Mentor
Licensed HeartMath Coach
NLP Practitioner
Dialectic Meditation Facilitator
Contact details: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype: Sophia Vassiliadi