fbpx

tsogkaphoto

Η Δήμητρα Τσόγκα είναι διαπιστευμένη Coach και εργάζεται σαν Head Coach και Communication & Customer Care Manager στην ομάδα της Life Clinic Group.

Το νόημα στη φιλοσοφία ζωής της κρύβεται στη θετική στάση απέναντι στα πράγματα και στην πεποίθησή της ότι όλα αλλάζουν και όλα πραγματοποιούνται αρκεί να το θέλεις.

Η 20ετής εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει μια πληθώρα αντικειμένων στο Marketing & το Customer Care με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο, την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα.

Πνεύμα ανήσυχο και καλλιτεχνικό αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Σχολή και σπούδασε Γραφικές Τέχνες στον ΑΚΤΟ ενώ παράλληλα μάθαινε τρεις γλώσσες, εργαζόταν ήδη σε πολυεθνική εταιρεία, καλλιεργούσε τα ταλέντα της μέσω δημιουργικών εργαστηρίων και εξέφραζε την ανάγκη της για προσφορά μέσα από έντονη εθελοντική δράση.

Οι επαγγελματικές επιλογές της σε απαιτητικά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιριών εμπλούτισαν τις γνώσεις της, ενίσχυσαν την πειθαρχία, τη μεθοδικότητά και την αποτελεσματικότητά της, και ταυτόχρονα την άποψή της ότι τα προσόντα σε συνδυασμό με την καλλιέργεια, την αισθητική και την ποιότητα μπορούν να φέρουν τη διάκριση σε κάθε τομέα.

Στο Coaching βρήκε συνειδητά τον τρόπο να αξιοποιήσει τα χαρίσματά της με τις εμπειρίες που έχει συλλέξει ως τώρα για να ενθαρρύνει όσους συνεργάζονται μαζί της, θυμίζοντάς τους ότι έχουν μέσα τους τις λύσεις, τις απαντήσεις και τους τρόπους, και παρακινώντας τους να φτάσουν εκεί που επιθυμούν.