skywalkerlogo

skywalkerlogo

Το Skywalker.gr από το 1999 παραμένει η πρώτη και η μόνη αμιγώς ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης αναγκών που αφορούν την εργασία, λειτουργώντας ως εργαλείο ζεύξης προσφοράς και ζήτησης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην αναδόμηση της ελληνικής αγοράς εργασίας δημιούργησε την HR Community, μια ανοιχτή κοινότητα στελεχών και επαγγελματιών των ανθρώπινων πόρων και του οικοσυστήματός τους, με σκοπό τη συμβολή στην αξιοποίηση των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων.

Από το 2012 ανέλαβε πρωτοβουλίες που αφορούν την εργασία, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, τον εθελοντισμό και την ανάπτυξη ερασιτεχνικών δεξιοτήτων. Με τις δράσεις Athens #JobFestival, Thessaloniki #JobFestival, JobDays, HR Community Conference & Awards, HR Community Actions, My Gap Feel & Fill Festival, Μονοπάτια, GR Bossible, Φεστιβάλ Εθελοντισμού «Voluntary Action» και Hobby Festival συμβάλλει στη δημιουργία αποτελεσματικών δικτύων / κοινοτήτων σε αυτούς τους πέντε βασικούς κοινωνικούς πυλώνες.

H «Skywalker FreePress», με εβδομαδιαία κυκλοφορία σε 25.000 αντίτυπα και περισσότερα από 240 σημεία διανομής και παραλαβής σε όλη την Ελλάδα, προσέφερε για 5 έτη σε όσους το χρειάζονταν πρόσβαση σε πληροφορίες για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους ζωής.

Η εφημερίδα «Στέντορας», εξέλιξη της «Skywalker FreePress», κυκλοφορούσε στα περίπτερα για 1 έτος και στις 64 σελίδες της παρουσίαζε ισόποσα αγγελίες με χιλιάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον τρίτο τομέα και περιεχόμενο για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αντίληψη.

Σήμερα το περιεχόμενο της εφημερίδας «Στέντορας», ανανεωμένο και επίκαιρο, φιλοξενείται πλέον στον ιστότοπο stentoras.gr. Ενημέρωση για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη, την κοινωνία, την πολιτική, αλλά και τις ερασιτεχνικές ασχολίες και την ευζωία, σε καθημερινή βάση.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: το 2019 δημοσίευσαν 9.800 εταιρίες στο skywalker.gr 93.100 αγγελίες για 158.300 θέσεις εργασίας όλων των ειδικοτήτων, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.300.000.


  logo hotel brain

logo hotel brain

ΗOTELBRAIN MANAGEMENT
www.hotelbrain.com

H διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία, HotelBrain, προσφέρει μία ευρεία γκάμα εξατομικευμένων προϊόντων στην υπηρεσία των ιδιοκτητών ξενοδοχείων προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησής τους.

Eίναι η μόνη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία, μέσω του καινοτόμου και ολιστικού μοντέλου που εφαρμόζει. Η ΗotelBrain αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε περισσότερους από 64 προορισμούς σε 10 χώρες.

Αναλαμβάνει τη λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχείων μέσω μακροπρόθεσμων ή βραχυπρόθεσμων ιδιωτικών συμφωνητικών, ενώ παράλληλα συντονίζει και διεκπεραιώνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου, σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, με στόχο την σωστή τοποθέτηση ή επανατοποθέτηση του ξενοδοχειακού προϊόντος στην τουριστική αγορά.

HOTELBRAIN CAPITAL
www.hotelbraincapital.com

H HotelBrain Capital είναι η θυγατρική εταιρεία-επενδυτικός βραχίονας της HotelBrain. 

Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία χαρτοφυλακίου με την απόκτηση (μέσω μισθώσεων) τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία αναβαθμίζει, επενδύοντας κεφάλαιο, επανατοποθετεί στην αγορά και αυξάνει την εμπορική αξία τους. Η HotelBrain Capital διαθέτει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τριάντα (30) ξενοδοχειακά καταλύματα ανά την Ελλάδα, με στόχο να αγγίξει τα 60 μέσα στην επόμενη τριετία. 

HOTELBRAIN DEVELOPMENT / CONSULTING
www.hotelbrain.com/development-consulting

H HotelBrain παρέχει αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, επενδυτές και άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που προγραμματίζουν την είσοδό ή επανατοποθέτησή τους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Αξιολόγηση της τοποθεσίας και του προορισμού
  • Σύλληψη και καθορισμός της εμπορικής ιδέας
  • Επιχειρησιακό και λειτουργικό πλάνο
  • Προϋπολογισμός έργου και ανάλυση βιωσιμότητας
  • Διαχείριση ανοίγματος ξενοδοχείου
  • Διαχείριση του ξενοδοχείου

HOTELBRAIN INVESTMENTS
www.hotelbrain.com/hotelbrain-investments

Η HotelBrain Investments έχει ως στόχο τη δημιουργία ξενοδοχείων-προτύπων μέσω της ολοκληρωμένης εφαρμογής του μοντέλου διαχείρισης της HotelBrain. Απώτερος σκοπός της είναι πάντα να δημιουργήσει υψηλούς τζίρους, να αυξήσει σημαντικά τα περιθώρια κέρδους και τελικά να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για την εκάστοτε ξενοδοχειακή επιχείρηση.

HOTELBRAIN INTL
www.hotelbrain.com/hotelbrain-international

Η HotelBrain International Ltd - ο διεθνής πυλώνας της HotelBrain – ειδικεύεται τόσο στη διαχείριση και τη στρατηγική ανάπτυξης νέων μονάδων, όσο και στην επανατοποθέτηση στην αγορά παλαιότερων καταλυμάτων. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη εταιρεία με έργα στο ιστορικό της και άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε περισσότερες από 9 χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιταλία, Μαρόκο, Κύπρο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Λίβανο και Τουρκία κ.α.

Η εταιρεία υποστηρίζει συμβουλευτικά επενδυτές/ιδιοκτήτες ξενοδοχείων σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης της επένδυσης και λειτουργεί ξενοδοχειακές μονάδες υπό συμβουλευτική διαχείριση ή μίσθωση, με σκοπό να δημιουργήσει αξία στο ίδιο το εμπορικό σήμα (brand) καθώς και υψηλά αποτελέσματα κερδοφορίας.

HOTELBRAIN BRAINING CENTRE
www.hotelbrain-edu.com

Tο HotelBrain Braining Centre είναι το πρότυπο Κέντρο Πρακτικής, Πραγματικής και Βιωματικής Κατάρτισης, το οποίο έχει ως στόχο του την βέλτιστη, αποτελεσματική και ποιοτική προετοιμασία της μελλοντικής βασικής ομάδας Management της HotelBrain.

To ΗotelBrain Braining Centre απευθύνεται σε απόφοιτους ανωτέρων ή ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε ήδη στελέχη της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας καθώς και σε ιδιοκτήτες ή γενικούς διευθυντές ξενοδοχείων και γενικά σε όλους όσοι είναι δυναμικοί, φιλόδοξοι και βρίσκονται ήδη ή επιθυμούν να μπουν στην αγορά εργασίας των ξενοδοχείων της HotelBrain.

HOTELBRAIN COMMUNITY
www.hotelbrain-community.com

Σκοπός του HotelBrain Community είναι να εκμεταλλευτεί την «Οικονομία της Κλίμακας». Τα μέλη του HotelBrain Community μπορούν να επωφεληθούν της αριθμητικής υπεροχής τους, περισσότερα από 200 μέλη- ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, και να επιτύχουν λόγω αυτής καλύτερες οικονομικές συμφωνίες για μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την επιχείρησή τους.
 

#JobDays

#JobDays 2020
#JobDay Community Center Λαγκαδίκια
#JobDay HotelBrain
#JobDay ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
#JobDay Τουρισμού
#JobDay 45+
#JobDay Προσφύγων
#JobDay DEV
#JobDays 2019
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019 - Δεκέμβριος
#Jobday Γρεβενά
#JobDay ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
#JobDays OEE/TAK Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay Sindos Community Center
#JobDay 84η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Νεάπολη-Συκιές
#JobDay Καβάλα
#JobDay Κοζάνη
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday 2019
#JobDay Δήμος Φυλής Breaking Stereotypes
#Jobday Θεσσαλονίκη
#Jobday Βόλος
#Jobday Τρίκαλα
#JobDay Καρδίτσα
#JobDay Πυλαία-Χορτιάτης
#JobDay Καλαμαριά
#JobDay Money Show (Θεσσαλονίκη)
#JobDay MEV
#JobDay Επίκεντρο ActionAid
#JobDay Club Εργασίας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
#JobDay HotelBrain
#JobDay Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
#JobDay 45+
#JobDay Τουρισμού
#JobDays 2018
#JobDay Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
#JobDay
#JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018
Thessaloniki #JobDay KEM Franchise 2018
#JobDay MEV Νοέμβριος
#JobDay Χαλάνδρι
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday2018
#JobDay 83η ΔΕΘ-Akademia
#JobDay Κάριτας Ελλάς
#JobDay Σέρρες
#JobDay Ναύπλιο
#JobDay Ι.Ι.Ε.Κ. Διπλάρειος Σχολή
#JobDay MEV Μάιος
#JobDay Γρεβενά
#JobDay Παπάγου-Χολαργού 2018
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης 2018
#JobDay 45+
#JobDay HotelBrain
#JobDays KEM Franchise 2018
#JobDay Θέογνις@Μέγαρα
#JobDay MEV Φεβρουάριος
ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT #Jobdays
#JobDays 2017
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday
#Jobday Καστοριά
#JobDay Thessaloniki Philoxenia
#Jobdays Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηράκλειο Κρήτης
#JobDay MEV
#Jobday 82η Δ.Ε.Θ. - Akademia
#JobDay U Grow
#JobDay Social Media
#JobDay Βριλήσσια
#JobDay Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω
#JobDay Μπορώ να βρω Δουλειά
#JobDay Hotel Tech
#JobDays KEM Franchise
#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
#JobDays 2016
#JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia
#JobDay Παπάγου-Χολαργού

Εγγραφή στο newsletter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης